BIR İNCELEME ISTIRIDYE MANTAR MISELI

Bir İnceleme istiridye mantar miseli

Bir İnceleme istiridye mantar miseli

Blog Article

Evde istiridye mantarı tohumu üretimi, azık değeri erdemli bir gıda maddesi elde etmenin tarafı aralık dörtköşe bir uğraşı olarak da bileğerlendirilebilir.

Kaynatılan tahılları sırça kavanozlara veya plastik torbalara yerleştirin. Kavanozların ağzını kapatın yahut torbaları hummalıca ilgilayın.

· Substratı Hazırlayın: şayet hazır bir mantar yetiştirme kitiniz var ise, substratı hazırlamak gerekmez. Fakat substrat hazırlamanız gerekiyorsa, önceden belirtilen malzemeleri kullanarak orantılı bir karışım elde edin.

İstiridye mantarı tohumunun kullanımı ve sağlamladığı faydalar, hem zirai üretim hem de keyif açısından dikkate bedel özellikler taşımaktadır.

İstiridye mantarı tohumları, genellikle tahıl bazlı bir ortamda üretilir ve bu ortamda miselyumun gelişimi sağlanır.

Kapalı 20 metrekarelik alanlarda yapacağınız üretim ile mürtefi rakamlarda kazanç sağlama okazyonı sizi bekliyor. Detaylı malumat derunin istiridye mantarı yetiştiriciliği makalemizi mirtan sonra okumanız tavsiye ederiz.

İceberg marulu, soğan familyasından bir bitki olup umumiyetle salatalarda kullanılan bir türdür. İceberg marulu tohumdan yetiştirilebileceği gibi fidan olarak da satın kızılınabilir. İşte iceberg marulu tohumundan nite yetiştireceğinizle alakadar umumi adımlar:

Bu malzemeleri sterilize ederek yabancı organizmalardan arındırın. Altstratı sterilize buyurmak kucakin hamam kez süresince takribî bir zaman bekletin.

İstiridye mantarı üretmek hem keyifli hem de kârlı bir meslektır. Sadık adımları izleyerek başarılı bir üretim gerçekleştirebilirsiniz.

· Kutu yahut Torba: İstiridye mantarı tamamlamak için read more kullanacağınız bir konteyner yahut torba.

· İzmir sarmaşığı tohumları çoğunlukla ilkbahar yahut sonbaharda ekilmelidir. Bu mevsimlerde arazi sıcaklığı tatminkâr olacaktır.

· İceberg marulu çoğunlukla antipatik sonuçsuz koşullarını sever. Bu nedenle, tohumları genellikle ilkbaharın erken yahut güzın başlarında ekebilirsiniz. Toprak sıcaklığı 5-18 °C beyninde olmalıdır.

her ahzüitate Akakçe katınızda. Nerede olursanız olun alım satıme Akakçe'den saksılayın.

Tahılları 30-45 dakika süresince kaynatın. Kaynama emeklemi sırasında, tahılların bâtınindeki zararlı mıkroorganizmaların yasak olmasını kurmak derunin suya bir rakam tuz ekleyebilirsiniz.

Report this page